joancotxà.bloc.cat

Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

Xq, president?

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’IES Celrà, entre els quals la meva cosina Laura, van entrevistar divendres passat el president de la Generalitat, José Montilla, en el marc del concurs “El País de los Estudiantes”.

L’entrevista, que va ser enregistrada al mateix Palau de la Generalitat, s’ha emès per tots els canals de la Xarxa de Televisions Locals, per COMRàdio i per La Malla.

[@more@]

1 Comment

   Joan wrote @ gener 28th, 2008 at 1:23   

Hola Manel, com anem? Precisament del Duo Calpena Jonqueras el que més em va agradar és el seu realisme a l’hora de tractar tant el tema lingüístic com el tema territorial. Tal com també sostenen des del Cercle d’Estudis Sobiranistes, una proposta viable d’independència no passa ni pels països catalans ni per la consideració del català com a única llengua oficial… Ja sé que aquestes posicions són minoritàries en l’independentisme actual, però n’estc segur que poden ser més fàcilment majoritàries entre el conjunt de la societat catalana, que de fet és el que a mi m’interessa.

Una abraçada!

Sorry, the comment form is closed at this time.