joancotxà.bloc.cat

Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

Cap a la dreta o cap a l’esquerra?

En un d’aquests correus en cadena que circula per la xarxa hi vaig trobar aquesta curiositat. Sabríeu dir en quin sentit està girant aquesta noia? Sembla ser que si veieu que està girant cap a la dreta, està funcionant el costat dret del cervell, mentre que si veieu que està girant cap a l’esquerra, és el costat esquerra del cervell el que està funcionant. Si aconseguiu fer-la girar en el sentit que vulgueu, suposadament teniu un coeficient d’intel·ligència superior a 160.

Us recomano que feu l’experiment en grup. És curiós veure com alguns s’entussodeixen en afirmar que la manera com ho veuen és la única possible i es neguen a entendre que hi ha maneres oposades de veure exactament el mateix!

5 Comments

   Dissertation Writing wrote @ octubre 7th, 2010 at 17:52   

Wonderful post about “Cap a la dreta o cap a l’esquerra?” Custom Dissertation Writing | Dissertation Writing

   cosplay wrote @ octubre 13th, 2010 at 8:21   

Que curiós. A mi em gira cap a la dreta. I saps què vol dir, que et funciona la part dreta del cervell?

   ytygty wrote @ març 15th, 2011 at 1:22   

fen830416@163 com

   thesis writing help wrote @ maig 19th, 2011 at 13:35   

No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

   Antti Niemi Jersey wrote @ juny 8th, 2011 at 9:57   

Your article is really good,give me a new view!

Sorry, the comment form is closed at this time.