joancotxà.bloc.cat

Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

BTV debat sobre la independència

El dia de Sant Jordi, BTV va celebrar un debat sobre els avantatges i inconvenients d’una possible Catalunya independent. Defensant la independència hi van participar Jacint Ros, catedràtic emèrit d’Economia de la UB, Alfons López Tena, president del Cercle d’Estudis Sobiranistes i Alfons Durán Pich, Empresari. A l’altra banda de la taula, defensant la unitat d’Espanya hi van participar Miquel Porta Perales, crític i escriptor, María Teresa Guiménez Barbat, presidenta de l’Associació Ciutadans de Catalunya i Albert Aixalà, director de la Fundació Rafael Campalans.

2 Comments

   tiffany toggle necklace wrote @ abril 27th, 2011 at 11:02   

Permítame de reimprimir o seu artigo? Agardando a súa resposta

   cheap louis vuitton wrote @ maig 7th, 2011 at 7:30   

Aquí us pos l’enllaç i aprofit per reptar-vos. De moment, la meva puntuació màxima ha estat d’uns 10.000 punts, molt per sota dels deu primers del rànquing. Però l’important en aquest cas no és guanyar, sinó aprendre passant una bona estona.

Sorry, the comment form is closed at this time.